Diensten | prefab en interieur

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van steenstrips zowel voor binnen als buiten.

Onze producten zijn te verdelen in diverse categorieën.

Gevelsystemen

Ga je een nieuwe woning bouwen ? of verbouwen, dan komt vaak isolatie verwerking om de hoek kijken.
Met TOTALStone bouwt u compacter, efficiënter én sneller. De prefabgevels – met een hoog isolerend vermogen – zijn lichter van gewicht waardoor er minder fundatie nodig is. Dat is kostenbesparend. Daarnaast kunnen de gevels binnen worden gemaakt waardoor weersinvloeden geen rol meer spelen in het bouwproces.

Buitenisolatie

E-Board
STO
Strikolith

Eboard
E-Board is een ATG gecertificeerde totaaloplossing voor de renovatie en nieuwbouw van gevels waarmee u in één handeling woning, bedrijfsgebouw of kantoor renoveert én isoleert. De E-Board panelen sluiten naadloos op elkaar aan met tand-en-groef en haaklas-verbindingen. Deze montage zorgt voor een maatvast, waterdicht én dampdoorlatend systeem. De gevelpanelen worden aangebracht tegen de bestaande buitenmuur, zodat er geen extra fundering nodig is. Het eindresultaat krijgt hiermee de uitstraling en kwaliteit van een massieve baksteen, zowel in een traditionele als moderne stijl. Met de panelen wordt voldaan aan de meest recente isolatienormen.

Sto
Samenwerken is een rode draad bij Totalstone. We geloven in de kracht van zij aan zij staan. Daar past Sto goed bij. Een fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen met advies op maat, snelle service en goede producten.

Strikolith
Strikolith is een partij voor vele wensen van opdrachtgevers, architecten en professionele verwerkers de oplossing van de juiste materialen. Zij leveren materialen en zoeken samen naar de mogelijkheden.

Afbouw

Herstelwerken of is isolatieverwerking niet van toepassing dan kunnen onze steenstrips ook goed verwerkt worden op andere vlakke ondergronden.
Denk daarbij aan vezel cement platen als Eterbacker HD, Cembrit PB, Fermacell en Rockpanel.

Door-en-door gekleurde gevelplaat, met gehydrofobeerd en geschuurd oppervlak is voor Totalstone een veelgebruikte ondergrond. De gevelplaten zijn er in vele soorten, gemaakt van natuurlijke materialen, vochtbestendig, bestand tegen allerlei weersomstandigheden, onderhoudsarm en volledig recyclebaar.

Fermacell powerpanel H2O

Fermacell levert hoogwaardige gipsvezel- en cementgebonden platen. De stabiele afwerkingsplaten zijn water- en weerbestendig zijn, en geschikt voor alle gebieden in de bouw.

Cembritplaten

Cementgebonden steunplaat voor steenstrips en stuc. Met glasvliesweefsel versterkte
cementgebonden steunplaat als ondergrond voor steenstrips, buitenstuc of keramische
tegels.

Rockpanel

Rockpanel levert panelen gemaakt van steenwol, een materiaal dat van nature duurzaam, brandveilig en stabiel is, wordt vaak door Totalstone gebruikt. Gemakkelijk te verwerken en onderhoudsarm met veel mogelijkheden voor vorm en kleur.

Uiteraard voldoen alle door ons gebruikte producten aan de meest recente bouwregelgeving.

Indoor

Al onze producten zijn natuurlijk uitermate geschikt voor indoor gebruik, gebruiksvriendelijk, geluidsabsorberend en altijd een eyecather voor het interieur.
Onze producten zijn toe te passen op een stenen ondergrond, maar ook op een gipsplaten ondergrond. Let wel, de basis van de wand moet wel constructief sterk genoeg zijn om de stenen te kunnen dragen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw wensen.

Montage

De montage van onze producten hebben wij in eigen beheer.
Al onze medewerkers zijn vakbekwaam, VCA gecertificeerd en intern opgeleid om alle materialen netjes en zorgvuldig te verwerken.
Wilt u toch de montage zelf verzorgen? Geen probleem, u kunt bij ons ook de benodigde
materialen bestellen met het juiste advies van ons.

×