Neolith

Neolith is gemaakt van porselein en biedt efficiƫnte oplossingen voor veeleisende architectonische projecten. Door de verschillende kleuren en afwerkingen kan het worden gebruikt in veel toepassingen voor zowel interieur als exterieur.

Wat Neolith uniek maakt is in de eerste plaats de grote afmeting en de geringe dikte waarin het verkrijgbaar is: 1200x600x5 mm. De geringe dikte zorgt voor gewichtsbesparing waardoor de verwerking vergemakkelijkt wordt. Daarnaast is Neolith hygiƫnisch, waterproof en bestand tegen hoge temperaturen en vuur. Het is vervaardigd uit uitsluitend milieuvriendelijke bestanddelen, volledig recyclebaar en met zijn lange levensduur een zeer duurzaam product.
Middels een zeer hoogwaardige productiemethode verkrijgt dit product zijn ideale sterke eigenschappen waardoor het geschikt is voor binnen- en buitenvloeren, wanden, plafonds, maatwerk interieurs en gevels. Neolith is 100% antibacterieel, krasbestendig en waterdicht. Zeer makkelijk te reinigen en bestand tegen elke vorm van bevuiling en zuren.

 

Collectie